وقتی که افراد وارد اتاق چای شدند اولین چیزی که میبینند دسته گلی آراسته و کار هنری خوشنویسی است. میهمان بایستی با دیدن این خوشنویسی ساده ولی زیبا و گلهایی که به نشانه ی ایثار در آنجا گذارده شده است، احساس فروتنی کند. گل نشانه ی ایثار است زیرا از ریشه جدا شده و به زودی خواهد چای در پاترول خشکید. عمر کوتاه گلها به میهمان کمک خواهد کرد تا به کوتاهی عمر و لحظه ی کنونی پی ببرد. در این مراسم تاکید زیادی روی فصل های سال است زیرا در هر فصل غذای متفاوتی برای پذیرایی در آن استفاده می شود. نوع وسایل از قبل قوری و فنجان و دسته گل و خوشنویسی داخل اتاق باید متناسب با لباس میزبان و میهمان باید باشد؛ به این صورت که در فصل تابستان که هوا گرم است از وسایلی استفاده می شود که چای در آنها سریعتر خنک شود.
فرارو پرفروشترین چای خارجی در سوپرمارکتها کدامند؟ | OkChay
چای های با کیفیت بالا و خوب از نوع درجه یک هستند و هرچقدر مرغوبیت چای کاهش یابد چای به درجه دو و سپس سه تغییر پیدا میکند. دومین نوع چای سیاه معروف چای دارجلینگ است که در منطقه چای خیز مورنای در ناحیه دارجلینگ تولیدشده و به نظر اکثر کارشناسان بهترین چای جهان است. چای بوته سرخ به صورت سنتی از فرآوری برگها به دست میآید که با این کار به رنگ قرمز و قهوهای در میآید. این گیاه وقتی به صورت سبز است نیز در دسترس است اما نسبتا گرانتر بوده و عطر و طعم بهتر و آنتی اکسیدانهای بیشتر نسبت به انواع فراوریشده آن دارد. برای خواندن خواص و فواید چای رویبوس یا بوته چای سرخ به این مطلب مراجعه کنید. چای باروتی و شکسته در این نوع چای ایرانی به گونه ای متناسب با هم ترکیب شده اند تا همزمان با حفظ طعم اصیل چای ایرانی رنگ دهی بیشتر و مدت زمان دم کمتری داشته باشد.
چای کیسه ای زعفرانی مصطفوی مدل SAFFRON بسته20 عددی
قابل ذکر است چای ای که بهعنوان چای سیاه شناخته میشود در چین به نام چای قرمز شناخته میشود؛ و چای سیاه از نظر چینیها چای پوره است. مراحل تولید چای سبز نسبت به چای سفید طولانیتر است اما اکسیداسیون کمتری روی برگهای چای صورت میگیرد. دارای شفافیت و رنگ روشنتری نسبت به چای سبز تولید شده از روش خشک کردن است. البته به این معنی نیست که چای به دست آمده از روش بخار دادن بهتر است، بلکه صرفاً نوع دیگری از چای سبز را تولید میکند.
انواع چای:
اما اگه تا مدت زمان طولانی بدون پس دادن رنگ داخل آب سرد بود، یعنی طبیعی هست. چای خارجی بعد از ورود به آب رنگ پس میده اما چای لاهیجان تا ساعت ها رنگی ازش خارج نمیشه. چای ایرانی رنگش رو به طور طبیعی از رنگ دانه های برگ خشک شده می گیره. اما در چای خارجی عموما از رنگ مصنوعی برای رنگ دهی استفاده میشه. چایها اگر خالص باشند و ترکیبی نباشند طعم و عطرشان با توجه به منطقهای که در آن کاشته و تولید می شوند متفاوت خواهد بود.
- بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید.
- اخیراً در غرب دانشمندان به فکر مطالعهی بیشتر بر روی چای افتادهاند تا فواید انواع مختلف چای را آشکار سازند.
- این گیاه وقتی به صورت سبز است نیز در دسترس است اما نسبتا گرانتر بوده و عطر و طعم بهتر و آنتی اکسیدانهای بیشتر نسبت به انواع فراوریشده آن دارد.
- این تولیدکننده چای و جوشانده انگلیسی یکی از قدیمیترین تولیدکنندگان چای در جهان است.
- بنابراین از کودهای و مواد شیمیایی زیادی در پرورش بوتهی چای استفاده خواهد شد.